Élelmiszerbiztonsági rendszer kialakítása és működtetése

Élelmiszerbiztonsági rendszer kialakítása és működtetése

Élelmiszerbiztonsági rendszer kialakítása és működtetése

Képzés leírása

MINIMÁLIS LÉTSZÁM: 10

MAXIMÁLIS LÉTSZÁM: 30

ÓRASZÁM: 28    

A képzés célja hogy minden, az élelmiszerbiztonság vagy ahhoz kapcsolódó területen dolgozó személy megfelelően értelmezze és tudatosan alkalmazza a hazai és nemzetközi jogszabályok élelmiszer-higiéniára és élelmiszer- biztonságra ill. élelmiszernek minősülő anyagokra vonatkozó előírásait. A képzés elvégzésével a dolgozó alkalmazni tudja és képessé válik ezen területre vonatkozó jogszabályok, kapcsolódó előírások alkalmazásával önálló élelmiszerbiztonsági rendszer kialakítására és hatékony működtetésére, folyamatos fejlesztésére.

Engedélyszám: E-001132/2015/D010

Érdeklődés

Jelentkezést segítő mentor

Babics Anett
+36 30 332 7587

Kapcsolódó Események