Képzés leírása
MINIMÁLIS LÉTSZÁM: 10
MAXIMÁLIS LÉTSZÁM: 15
ÓRASZÁM: 40
A képzés célja, hogy a hétköznapi életben gyakorolt jellemző fogyasztási szokásokra, azok természeti következményeire és a fenntartható környezetért teendő lépésekre rálátást adjon. A képzés során lehetőség van megismerni a Magyarországon jellemző fogyasztási szokásokat, azok alakulását. A résztvevők képessé válnak arra, hogy összevessék a lakosság egészségügyi helyzetének alakulását a táplálkozási szokásokkal. A képzés során elemzik a kereskedelmi egységek változását (kisboltok, hazai hálózatok, nemzetközi hipermarketek) és az üzletpolitikai szempontok módosulását a fenntartható természeti környezet érdekében tett intézkedéseik tükrében. A hulladékgazdálkodás témakörében ismereteket szereznek az újrahasznosításról, alternatív megsemmisítési lehetőségekről. Rálátnak a termékek ára és az energiafelhasználás közti összefüggésekre, a környezettudatos fejlesztési elgondolásokra és megoldási módokra.
Engedélyszám: E-001132/2015/D008
Érdeklődés
Jelentkezést segítő mentor
