Hatékonyabban saját életünk kialakításában

Hatékonyabban saját életünk kialakításában

Hatékonyabban saját életünk kialakításában

Képzés leírása

Egyéni igények alapján nem képzés formában is

MINIMÁLIS LÉTSZÁM: 10

MAXIMÁLIS LÉTSZÁM: 30

ÓRASZÁM: 9

A képzés célja, hogy a résztvevők hatékonyságukat növelve sikeresebbek legyenek életük alakításában. Ennek alapja az önismeret. A siker egyik legfontosabb eleme az „énhatékonyság”, ami nem egy veleszületett tulajdonság, hanem fejleszthető és tanulható, így mindenki előtt nyitva áll a lehetőség, hogy saját élete kovácsává váljon, és ne elszenvedője legyen. Ez az érzés – a mai rohanó, magas elvárásokkal és kihívásokkal teli világunkban – szinte nélkülözhetetlen életkészség a sikerhez, az önmegvalósításhoz, a krízisekkel való megküzdéshez, ezáltal elengedhetetlen eszköze egy örömteli, elégedett élet kialakításának.

Az az ember, aki „énhatékonysággal” jellemezhető, elmondhatja magáról, hogy egyensúlyban van, tehát kellő önismerettel és önbizalommal rendelkezik, ismeri, és jól használja erősségeit, bízik képességeiben és tudja, hogyan kell gyengeségeit pótolnia.

A képzés elsajátítása során megszerezhető ismeretek, kompetenciák: Fejleszti a saját, illetve munkahelyi erőforrások felismerését és mobilizálását, a kreativitást, a stressz- és frusztrációtűrési képességet, a megküzdési stratégiákhoz szükséges lelki állóképességet, az önismeretet és az önbizalmat, a kiégést jelentő tünetek felismerését, megelőzését. Fejleszti az empátiakészséget és a játékokon keresztül megtapasztalt élmények önreflexív hatását.

Érdeklődés

Jelentkezést segítő mentor

Babics Anett
+36 30 332 7587

Kapcsolódó Események